מרק ברוקולי וזוקיני במרקם קטיפתי מענג
מרק ברוקולי וזוקיני במרקם קטיפתי ומענג!
רכיבים:
בצל גדול קצוץ
3 שיני שום
סלרי 2 ענפים גדולים עם עלים
2-3 זוקיני
2 ראשים של ברוקולי כולל הגבעול או ברוקולי של סנפרוסט.
אופן ההכנה:
מתחילים בטיגון הבצל בכף שמן ובמידת הצורך נוסיף מים לאידוי, נוסיף את שיני השום חתוכות פנימה ואז את הזוקיני, הסלרי והברוקולי ונוסיף ליטר מים ותיבול עם מלח ופלפל, המים לא יכסו את כל הברוקולי וזה בסדר, הוא יתבשל מהאדים -נכסה ונבשל כ 20-25 דקות, נטחן באמצעות בלנדר מוט או ויטמיקס שתורם לשדרוג המרקם ונתענג!
כיצד נתייחס?
ניתן לשלב חופשי בגדר ההגיון בזמן ארוחה
